Онлайн галерията „Имало едно време.БГ“ (www.imaloednovreme.bg) има за цел да издири, съхрани и покаже на потребителите в интернет изображения на градове, сгради, емблематични места, изгледи, събития, обичаи и известни хора, свързани с историята на България, от края на XIX почти до края на XX век. Сайтът не е обвързан с никакви държавни, частни, политически и всякакви други организации. „Имало едно време.БГ“ е лична собственост на Радослав Маринов. Сайтът се финансира изключително от автора му, както и от дарения. Снимките в онлайн галерията са събрани, обработени и селектирани от Радослав Маринов. Част от тях са предоставени за копиране и публикуване доброволно от притежателите или авторите на изображенията. Под отделните снимки има форма за подаване на информация, с която можете да предложите факти и имена за хора от снимката, които след редакторска обработка и сверяване, могат да бъдат добавени в текста.

Този сайт нямаше да бъде реализиран, без помощта на хората и организациите (изброени в произволен ред), които редовно ни предоставяха, и предоставят, материали, информация и консултации: Николай Клюнков, Ивко Гетов, Боряна Нешкова, Евгения Иванова, Елена Ачева, Димитрина Стамболова, Ивана Радулова, Иван Савов, Елисавета Митушева, Любомир Юруков, Мария Цонкова, Незабравка Първанова, Тони Джамбова, Райна Панчева, Рени Лазарова, Иван Балтов, Петко Митев, Десислава Иванова, Богомил Иванов и други.
Както и на: Община Ботевград, Община Правец, Исторически музей – Ботевград, НЧ „Христо Ботев 1884“ – Ботевград, БСП – Ботевград, Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов“ – Ботевград и ПГТМ „Христо Ботев“ – Ботевград.
ДАНО не съм пропуснал някого… На всички Вас – БЛАГОДАРЯ!!!

Ако искате и Вие да станете част от „Имало едно време.БГ“ и да включите името си в графа ПРИЯТЕЛИ, изпращайте материали на имейл адрес: i1v@abv.bg. (Моля, пестете времето ни и не изпращайте малки снимки с лошо качество или от други онлайн галерии!)